Alexander Wang gaat weg bij Balenciaga

A9852388 35c7 11e5 907e c67ddb1c7c70 web scale 0.528169 0.528169Balenciaga mag op zoek naar een nieuwe creatief directeur. Na drie jaar heeft de Amerikaanse ontwerper Alexander Wang besloten om zijn contract niet verlengen, zo meldt Women’s Wear Daily.

Eerder deze maand doken de eerste geruchten op over onenigheid bij de gesprekken over een nieuwe contract. Wang stond sinds 2012 aan het hoofd bij Balenciaga. Hij volgde toen Nicolas Ghesquière op, die na vijftien jaar bij het label overstapte naar Louis Vuitton.

De voorjaarscollectie 2016 die in september in Parijs zal worden getoond, wordt dus de laatste van de hand van de 31-jarige Alexander Wang, die zich nu opnieuw honderd procent op zijn eigen label kan concentreren.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach