DIY- trucjes met oude t-shirts

Veel oude T-shirts en hemden in de kast, dan hoef je ze niet meteen weg te geven. Mits een beetje handigheid kan je ze upgraden tot een nieuw mode-item. Drie doe-het-zelftrucjes ter inspiratie.

Haarband

Shirt1

Dankzij deze eenvoudige handleiding maak je zelf een hip haarbandje, ideaal om festivals mee af te schuimen. Knip het T-shirt recht af, dan hou je er naast een haaraccessoire ook een crop top aan over.

Rock-‘n-rolltop

Shirt2

Een oud, versleten T-shirt uit je kast of die van je man is in een mum van tijd een top met rock-’n-allure. Tip: teken met potlood een lijn waar je wil gaan knippen en knip die er vervolgens met de vrije hand af. Het resultaat laat zich uitstekend combineren met een jeansshort.

Zomers rokje

Shirt3

Je hoeft trouwens geen naaitalent te zijn om van een oud hemd van je partner een zomerrok te maken. Zet de bovenste knoopjes even open, trek het hemd over je middel en draai de mouwen in een elegante strik. Klaar!

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach