Lady Gaga verkleedt zich voor Shiseido

Lady gagaHet Japanse beautylabel Shiseido kon opnieuw op Lady Gaga rekenen, deze keer voor een campagnevideo. Amper dertig seconden duurt die, maar dat is voldoende tijd voor de zangeres om toch vijf keer van outfit te wisselen.

De video begint met Lady Gaga in haar eigen appartement met haar eigen hond, make-uploos (of dat willen ze ons toch doen geloven), maar niet voor lang. De popster haalt al snel alles uit de doos om vijf looks de revue te laten passeren.

Tijdens de kledingwissels heeft ze ook nog wat wijze raad voor de kijkers: ‘Iedereen straalt op zijn eigen unieke manier, maar alleen jij kent je schoonheid. Laat je door niemand anders vertellen wat jou mooi maakt. Wees jezelf: dat is wat je mooi maakt’, klinkt het.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach