Was je kledingbudget omhoog!

Persil2Ow yeah! Het festivalseizoen is in volle gang en ook de zomervakantie zit er alweer aan te komen. Dat betekent dat we weer lekker veel kunnen ondernemen. Of het nu een relaxte strandvakantie, een sportief uitje of een actieve tocht door mooie landschappen, je bent er toch altijd druk mee bezig. Niet alleen vooraf met al je spulletjes verzamelen, hotspots uitzoeken en koffers inpakken. Ook na je uitje ben je vaak weer lang bezig om alles weer uit te pakken. Wanneer je net als ik verschillende activiteiten in het vooruitzicht hebt weet je dat je straks ook veel, heel veel, te wassen hebt. Je rokjes, badlakens, bikini’s en topjes zijn Persil3waarschijnlijk flink bevuild geraakt op jouw intense vakanties en festivaltripjes. Maar ja, al die wasjes zijn niet echt energie besparend. Daarbij is wasmiddel ook niet altijd heel voordelig, dus hoe meer je met een fles kan doen hoe beter.

Persil komt met dé oplossing; ColdZyme, een nieuwe formule die je kleding goed schoon wast, maar wel op een energiezuinige manier. Hoe dan? Nou je wast je maxidress, crop tops en kimonos gewoon op een laag temperatuur vanaf twintig graden Celsius. Hiermee bespaar je tot zo’n 30 euro per jaar. Hallo, nieuwe M.A.C blush!

Persil1Misschien denk je nu dat wassen op zo’n laag temperatuur de vlekken niet uit je kleding kan halen, maar juist door de Persil ColdZyme- formule krijg je toch echt schone en frisse kleding wanneer je deze uit de wasmachine haalt. En wie wilt dat nou niet? Energiebesparend, goedkoop en ook nog eens goed gewassen kledingstukken. Ik denk met mij velen anderen, want 71 procent van de dames die hierover ondervraagd zijn gaven aan dat ze er heel tevreden over zijn, maar ook vooral dat ze dit erg belangrijk vinden.

Ik word hier helemaal blij van en al helemaal bij de gedachte dat ik op vakantie iets meer te besteden heb, zelfs als ik na thuiskomst al die vele wasjes moet gaan draaien.

 

 

 

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach