Vork met extra smaakje

VorkEen vork die je eten van extra smaak voorziet, dat is wat de AromaFork belooft.

Het hebbeding is voorzien van een speciaal geurstrookje dat je in de vork kan inbrengen. Op dat strookje kan je een geurtje naar keuze toevoegen. Momenteel zijn er 21 geurampules verkrijgbaar gaande van vanille over chocolade tot lychee, munt, aardbei, kokosnoot, koriander, truffel, olijfolie en gember.

Volgens de bedenkers is de vork de ideale manier om twee verschillende smaken met elkaar te combineren. Het eten zorgt voor de smaaksensatie via de tong, terwijl de geurampule zorgt voor de sensatie in je neus.

Voor een vork tel je 36 pond, omgerekend zo’n 43 euro, neer.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach