Een superleuke haartutorial om thuis na te maken

Heb jij net als ons lang haar? Wij weten soms echt niet meer wat wij met onze haar moeten beginnen. Vaak laten wij het maar gewoon loshangen en wanneer dit gedurende dag begint te irriteren maken wij er een snelle staart of knot in. Beetje saai dus. Totdat wij een super leuke haartutorial tegenkwamen die we graag met jullie willen delen. Oké, het vergt wat oefening, maar dan heb je ook wat. En hé, het is altijd beter dan een knotje boven op je hoofd. Wij probeerden dit kapsel uit en we zijn er helemaal weg van. Benieuwd waar wij het over hebben? Kijk dan snel verder en oefen lekker op je gemak op dit kapsel. Zeker weten dat je de show steelt wanneer je het eenmaal onder de knie hebt. Succes!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach