Ariana Grande komt met eigen geurtje

Luxe brands ari by ariana grandeActrice en zangeres Ariana Grande komt met haar eigen geurtje, ARI door Ariana Grande. De megaster brengt haar eerste parfum uit, in samenwerking met LUXE Brands. De geur zal wereldwijd in september te koop zijn. Met haar allereerste parfum, ARI door Ariana Grande, is ze klaar om zich ook te richten op de beauty industrie.

ARI door Ariana Grande wordt gekenmerkt door middel van een eigen geur, en belichaamt haar unieke karakter en stijl. De geur is persoonlijk gekozen door de ster, en elk geur-element is authentiek Ariana. Het past bij haar flirterige gevoel voor mode, bruisend persoonlijkheid en energieke podiumpresentatie.

Met de lancering van ARI door Ariana Grande, zal de ster haar individualiteit met haar fans op een nieuwe manier delen. “Ik hou van geuren, het is iets waarvan ik mijn hele leven al geobsedeerd ben. Met een eigen geur kon ik echt iets persoonlijks maken, dat is waarom ik het geurtje ARI noemde,” zegt Grande. “Ik hou van de geur, de uitstraling, alles! Het is zo leuk en past bij mij. De geur is zoet, maar toch sexy, met een aantal verrassingen erin verwerkt.”

De heerlijke geur opent met de geur van een vruchtenmix, geïnspireerd door de bruisende persoonlijkheid van Grande. De geur verandert in een vrouwelijke boeket van zachte bloemen, die omsponnen is met marshmallow, romige muskus en de geur van frisse bossen. Het ruikt alsof het romantisch en sensueel karakter van Ariana is vast gelegd.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach