LINHARD heeft eerste COATMARKET van Amsterdam

LinhardLINHARD opende vrijdag 28 augustus 2015 de eerste COATMARKET van Amsterdam. Al jaren zijn vrouwen op zoek naar de plek waar ze die ene jas van hun keuze, altijd kunnen vinden. De tijd dat men eindeloos moest surfen en zoeken is hiermee definitief ten einde.

Op de eerste verdieping aan de van Baerlestraat 50 te Amsterdam, te midden van het door art designer Femke Hoebe ingerichte atelier@linhard, hangt de jas van ieders keuze. The atelier@LINHARD verandert desgewenst elke kledingaankoop in een uniek personalized kledingstuk. Elke jas kan voorzien worden van een bijzonder innaai etiquet; daarin kan elke persoonlijke, visuele wens gerealiseerd worden.

Hedda van Gennep, filmer en journalist verricht de opening en wordt hierbij omringt door ons personalizing styling team: Marc Martha, toekomstig ontwerper, Rasa Kazakauskaite en Daphne Desseaux .

LINHARD LOCAL is een echte, Amsterdamse multibrand store. Een 91 jaar oud familiebedrijf dat haar wortels heeft in het customized en klantgericht aanbieden van mode en accessoires. Een bedrijf dat haar huidige missie vorm geeft door het aanbieden van unieke kledingcombinaties die de buitenwereld tonen wie je bent.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach