Het enige juweel dat je voorgoed wilt hebben: Charles & Colvard® Forever One™

Forever oneCharles & Colvard, Ltd., de originele en toonaangevende wereldwijde oorsprong van moissanite, kondigt het nieuwste lid aan van de Forever Family van moissanite juwelen, Charles & Colvard Forever One™, de eerste kleurloze (D-E-F) gradatie moissanite van het bedrijf. De Charles & Colvard Forever One™ sluit zich aan bij de felbegeerde Forever Brilliant® bijna kleurloos (G-H-I), en de oorspronkelijke Forever Classic™ licht gekleurd (J-K). Allemaal hebben ze verbluffende optische proporties en unieke karakteristieken die verzekeren dat ze voorgoed blijven bestaan. Alle door Charles & Colvard moissanite edelstenen zijn prachtig, maatschappelijk verantwoord en beschikbaar voor een fractie van de kosten van diamanten. Met de verschijning van Forever One™ heeft Charles & Colvard haar belofte voldaan om een edelsteen te creëren met revolutionaire schittering en nooit eerder vertoonde kleurloze schoonheid.

“De Forever One™ is een ‘game changer’ voor de sieradenindustrie, het is de meest superieure moissanite die ik ooit heb gezien,” aldus Marvin Beasley, President en CEO van Charles & Colvard. “Deze tocht is twintig jaar in de maak geweest, vanaf het moment dat we in 1996 voor het eerst moissanite van juweelkwaliteit creëerden. Door een langdurig partnerschap met onze exclusieve leverancier van siliciumcarbide Cree, recente technologische vooruitgang en de voortdurende toewijding van ons fantastische team om steeds beter te worden, is Forever One™ de mooiste edelsteen die we ooit hebben geproduceerd en onze eerste kleurloze moissanite.”

De uitstraling van Forever One™ moissanite is verbazingwekkend. Forever One™ is ideaal voor consumenten die op zoek zijn naar prachtige, duurzame sieraden, of het nou gaat om een vakantiegeschenk of een verlovingsring. Forever One™ is de ultieme innovatie in een kleurloze edelsteen die het verlangen van consumenten vervult om een juweel te bezitten die normaal financieel onhaalbaar is. Alle door Charles & Colvard gecreëerde Moissanite® behoort tot de hardste mineralen op aarde, duurzamer dan saffier, robijn, of smaragd. Met een hardheid van 9.25 en een brekingsindex van 2.65 tot 2.69, blijft de straling eeuwig bestaan.

Iedere door Charles & Colvard gecreëerde moissanite is voorzien van een certificaat van echtheid en een levenslange garantie van Charles & Colvard®. Op de juwelen Forever One™ en Forever Brilliant® zijn laserinscripties aangebracht die verklaren dat iedere edelsteen voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden van Charles & Colvard’s. Omdat natuurlijke moissanite afkomstig is uit meteorieten, en alleen in minieme hoeveelheden op aarde wordt gevonden, bootst het productieproces van door Charles & Colvard gecreëerde Moissanite® de natuur na. Ieder kristal wordt langzaam gekweekt, en wordt dagenlang blootgesteld aan enorme hitte en druk totdat er een kostbaar moissanite kristal ontstaat (moissanite is dan ook bestand tegen temperaturen die een diamant zouden doen oplossen). Iedere steen wordt gesneden en gepolijst door meester-ambachtslieden, en alleen de stenen met de beste helderheid worden uitgekozen om toe te treden tot de Charles & Colvard® Forever Family.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach