PRIMARK naar gerenoveerd winkelcentrum 3Vriendenhof Dordrecht

Primark logoDe Ierse winkelketen PRIMARK zal binnenkort haar nieuwe filiaal openen in Dordrecht. Winkelcentrum 3Vriendenhof, hartje Dordrecht, had te maken met leegstand en terugloop. Reden voor eigenaar Syntrus Achmea om in 2011 Bessels architecten en ingenieurs uit Twello in te schakelen. Gevolg: het winkelcentrum ging op z’n kop, binnenstebuiten en achterstevoren.

Het omdenken van de architect levert niet alleen de aanwinst op van een nieuw filiaal van winkelketen PRIMARK maar ook nieuwe kansen voor de middenstand en werkgelegenheid voor de lokale bevolking. Geplande opening: 1 december 2015.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach