Forever 21 opent in Rotterdam

183779 f21201510170012 18cf54 large 1445075055Forever 21 heeft gisteren haar tweede winkel in Nederland geopend! Beroemde lifestyle bloggers Larissa en Tara Verbon van Kittehs Cupcakes en Eva van That City Chic waren bij de Grand Opening van de nieuwe winkel en knipten het lint om 9.00 uur door om daarmee de deuren van de winkel voor het publiek te openen. Er had zich voor de opening al een menigte van ruim 1.000 mensen verzameld.

“Het was in veel opzichten een bijzondere dag,” aldus Linda Chang, Forever 21 Vice President of Merchandising. “Ten eerste omdat we vieren dat we een tweede vestiging openen in Nederland en wel in Rotterdam, een geweldige stad waar Forever 21 zich enorm thuis voelt, maar ook dankzij de vele enthousiaste reacties van het publiek dat en masse aanwezig was om de opening samen met ons te vieren.”

Om de opening van de nieuwe winkel in Rotterdam te vieren kunnen fans van Forever 21 de hele week een foto van hun nieuwe outfit op Instagram met de hashtag #F21Rotterdam posten om zo kans te maken op 100 euro shoptegoed.

De winkel aan de Beurstraverse 21, biedt klanten een grote selectie kleding over ruim 1.700 vierkante meter winkeloppervlak. Naast Forever 21® kleding en accessoires zal de winkel ook haar andere merken verkopen, zoals Forever 21 Contemporary, Forever 21 MEN™, Forever 21 Girls™ maar ook Forever 21® denim en lingerie.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach