Kim Feenstra ambassadeur Don’t Let Daddy Know kledinglijn

DLDKSocialite en model Kim Feenstra heeft zicht direct verbonden met de Don’t Let Daddy Know (DLDK) kledinglijn. De lijn van uitgaanskleding is verkrijgbaar in de DLDK POP UP shop die vandaag feestelijk is geopend door Feenstra. DLDK staat voor het signature event Don’t Let Daddy Know georganiseerd door E&A Events. Met edities in Hong Kong, Istanbul, Chili, Engeland en België beleefde het concept dit jaar haar wereldwijde doorbraak.
 
Tijdens de opening is niet alleen de DLDK kledinglijn gepresenteerd, maar maakte de organisatie ook bekend dat op 5 maart de Ziggo Dome wordt aangedaan. De DLDK POP UP store is gevestigd aan het Rokin en tot en met 30 oktober van dit jaar te bezoeken. Naast de te verkrijgen kledinglijn fungeert de store ook als ticketshop voor de DLDK 2016 Ziggo Dome editie en zullen er verschillende winacties en meet & greets plaatsvinden.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach