Online fashion shop Loavies lanceert eigen modelabel LOAVIES

4c075ce7 86e7 4498 9359 71256be2642aOnline fashion shop Loavies lanceert haar eigen modelabel LOAVIES. Fashion shop Loavies speelt met het nieuwe label in op de laatste trends en richt zich hiermee niet op seizoenscollecties. Snel wisselende collecties, voor een betaalbare prijs. Het eigen label van Loavies is in het voorjaar van 2016 wereldwijd verkrijgbaar en zal bestaan
uit Loavies en Loavies Premium. “Wij zien dat de modebranche de afgelopen jaren is veranderd; online invloeden bepalen de trends. Daarom richten wij ons niet op seizoenscollecties, maar spelen wij flexibel in op de vraag van onze doelgroep.”

Seizoensmode sluit niet meer aan op de levensstijl van de consument. Loavies past met haar eigen label haar collecties aan op deze behoefte. Met het eigen label wil Loavies zichzelf niet neerzetten als modeverkoper, maar richt zij zich op haar eigen community. “We vinden het belangrijk om continu de verwachtingen van onze community te overtreffen. Met ons eigen label inspireren wij onze doelgroep om haar eigen signature look te creëren.”

Alle items kunnen gemakkelijk met elkaar worden gecombineerd om de favoriete look te creëren. Om aan de behoeften van de doelgroep te blijven voldoen, komt Loavies naast het label Loavies, ook met Loavies premium. Loavies merkt dat zij een steeds bredere doelgroep bereikt. Naast de jonge doelgroep die nog naar school gaat of studeert, wordt ook de doelgroep (net) werkende vrouw steeds groter. Vanuit deze hoek krijgt Loavies steeds vaker de vraag naar premium artikelen. Deze vrouw heeft net iets meer te besteden dan in haar studententijd, en is daarom bereid om iets extra’s te betalen voor hogere kwaliteit. Aan het concept van Loavies verandert met de komst van het eigen label niks. Met het eigen label slaat Loavies een brug tussen high-end fashion en high-street brands.

Met collecties verkrijgbaar in vier landen, waaronder België en Duitsland, breidt Loavies zich sinds de oprichting in 2012 snel uit. Vanaf begin 2016 zullen de collecties van Loavies wereldwijd verkrijgbaar zijn. Hiermee groeit Loavies uit tot een gerenommeerd internationaal fashion bedrijf.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach