Vegadutchie op shortlist voor internationale ‘Oscars van de kookboeken’

9200000040491748Het kookboek ‘Vegadutchie’ van Jolijn Pelgrum (Nieuw Amsterdam) is opgenomen op de shortlist voor de ‘Oscars van de kookboeken’. De winnaars van de Gourmand Cookbook Awards worden op 29 mei in het Chinese Yantai bekendgemaakt. De shortlists voor verschillende categorieën zijn door een jury samengesteld uit meer dan 10.000 inzendingen. ‘Vegadutchie’ is genomineerd in de categorie Beste Vegan Kookboek.

Jolijn: “Ik ben echt heel blij dat mijn boek zo gewaardeerd wordt. Het geeft de erkenning dat ik met mijn boodschap lezers raak en dat ik mensen kan inspireren om gezonder te leven! Ik hoor via mijn blog natuurlijk veel van mijn lezers en daar krijg ik ook vaak mooie reacties over mijn boek, maar dat een internationale jury mijn boek uit zo veel inzendingen selecteert om mee te dingen naar deze prijs is natuurlijk geweldig.”

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach