Creative Agency Fame Amsterdam brengt NL’se designers naar Parijs

Leather 768245 960 720[1]Op zaterdag 5 maart 2016, tijdens Paris Fashion Week, zal in het bruisende 10e arrondissement in Parijs de feestelijke opening plaatsvinden van de concept store Crabe Design Creative Labo. Deze wordt gerund door de jonge Parijse fashion brand Crabe Design en zal er naast hun collectie ook andere jonge designers vertegenwoordigd zijn. Creative agengy FAME Amsterdam is met hen een samenwerking aangegaan en zal twee jonge Nederlandse fashion labels, een sieradenlabel en een kunstenaar introduceren. Minimaal twee maanden lang zal hun collectie worden getoond en verkocht in de concept store.

Onder meer de stoere biker jackets van Chiba Clothing, de luxe sneakers van Presidentals en de bodychains van Story Of Your Life zullen naast Franse merken een mooie plaats krijgen in de concept store. Daarnaast zullen een aantal kleurrijke werken van kunstenaar Saleh Mosavipour de muren gaan sieren. Zowel de labels als de kunstenaar hebben eerder samengewerkt met FAME Amsterdam en zijn om die reden benaderd om als eerste, van hopelijk een hele reeks andere Nederlandse labels en kunstenaars, mee te doen aan dit project.

FAME Amsterdam heeft in de afgelopen jaren, toen nog genaamd Five Hours of F.A.M.E., een tweetal evenementen georganiseerd en twee one week pop up stores in Amsterdam geopend, met als doel een toegankelijk platform te creëren en jonge ontwerpers, kunstenaars en muzikanten de kans te geven hun talenten te tonen aan het publiek. Crabe Design heeft tijdens de eerste editie van het evenement een indrukwekkende fashion show verzorgd. Sinds die tijd is steeds gezocht naar een vorm van samenwerking en heeft uiteindelijk hiertoe geleid.

De feestelijke opening van Crabe Design Creative Labo zal plaatsvinden op zaterdag 5 maart vanaf 18.00 uur op de 41 Rue du Faubourg st. Martin, 75010 in Parijs. De concept store zal geopend zijn van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*