Verwen je moeder

Dit artikel is in samenwerking met Lucardi

8 mei is het weer moederdag en wie stond er vroeger nou niet zenuwachtig aan je moeders bed het ingestudeerde rijmpje op te zeggen? Ondertussen hoopte je ook nog dat ze je inelkaar geknutstelde theelichthoudertje mooi vond en dat ze je gemaakte ontbijtje lekker vond. Dit waren nog eens spannende tijden.

Natuurlijk deden wij dit niets voor niets, want we houden gewoon ontzettend veel van onze moeder. En hoewel het goed is om dit ook wat vaker in een jaar te mogen zeggen is het het wel leuk dat er zoiets als moederdag bestaat. Je staat er dan extra bij stil en het is dé kans om ook eens iets extra’s te doen of te geven aan je moeder. Wij hebben daarom voor jullie een leuke tip.
Tassled horloges

Lucardi heeft sinds kort een mooie collectie met horloges. De kleurrijke Tassled horloges. De collectie bestaat uit 12 verschillende horloges elk in een andere kleur gecombineerd met zilver, goud of rosé. Een leuk detail is het kwastje wat aan de zijkant van het horloge is bevestigd. De horloges zijn erg goed te combineren. Zowel casual met een jeans, sneakers en een leren jasje, als chicque bij een mooie jurk en een stel hakken. Omdat ze allemaal zo verschillend zijn is er voor iedere vrouw een mooi exemplaar te vinden en ik weet zeker dat er ook één voor jouw moeder tussen zit.

Geniet en koester de mooie momenten die je hebt met je moeder en/of de momenten die je zelf mag beleven als moeder zijnde.

Alvast een fijne moederdag!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach