Persoonlijk kerstcadeau van Vedder&Vedder

Unnamed 17Vedder & Vedder is het sieradenmerk van de identieke ondernemerstweeling Anne en Esther Vedder (27). De zilveren sieraden worden gedragen door internationale celebrities, bloggers en BN’ers als Wendy van Dijk, Chantal Janzen en Carice van Houten. Nu lanceren zij ook voor kerst een unieke collectie.

De sieraden van Vedder & Vedder zijn gemaakt van 925 sterling zilver en kunnen worden gecoat met 18K goud, witgoud of rosé goud. Elk sieraad heeft een eigen verhaal doordat ze gegraveerd zijn met een tekst in eigen handschrift of zelf-uitgekozen lettertypes, elk sieraad houdt hierdoor een bijzonder moment dicht bij mensen. Denk bijvoorbeeld aan de coördinaten van een bijzondere plek, een lief woordje geschreven door je geliefde of zelfs een hartslag of vingerafdruk, alles is mogelijk! Alle sieraden worden gepersonaliseerd zodat jij een uniek en waardevol sieraad kan dragen of cadeau kan geven. Het mooiste sieraad kun je zelf ontwerpen, maar heb je even geen inspiratie? Geen probleem, Vedder & Vedder lanceert ook een “standaard collectie” met een selectie mooie teksten en quoten zodat je een mooi en bijzonder kerstcadeau kan geven.

Vedder & Vedder is opgericht door Anne en Esther Vedder. De sieraden zijn niet aan te slepen en weg te denken uit het straatbeeld van Amsterdam. Esther neemt vooral de creatieve kant van de sieradenlijn op zich en Anne is het zakelijke brein achter de label. Niet alleen binnen de grenzen van Nederland is er veel vraag naar Vedder & Vedder, ook daarbuiten weten de zusjes indruk te maken.

“Bizar om te zien hoe snel mensen ons weten te bereiken. De meeste bestellingen over de grens komen binnen via volgers van o.a. ons Instagram account. Elke dag groeit het aantal volgers weer. Ons klantenbestand breidt zich daardoor steeds verder uit, van Duitsland tot aan de Verenigde Staten”, aldus Esther. “Onze droom is een flagship store in New York”, vertelt Anne.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach