Amsterdam maakt zich op voor de 15de Masters of LXRY

Van 8 t/m 12 december december vindt in de Amsterdam RAI de grootste editie plaats in de geschiedenis van het bestaan van de premium lifestyle beurs. De jubileumeditie telt 35.000 m2 (10 % groter dan 2015), waarop dit jaar ruim 400 verschillende merken en bedrijven zich presenteren, hetgeen een record is. Het event trok vorig jaar meer dan 45.000 bezoekers uit binnen- en buitenland, waarbij de landelijke impact gemiddeld zo’n 200 miljoen euro waard is. Dit jaar verwacht de organisatie eer dan 50.000 bezoekers. In de afgelopen veertien jaar bezochten ruim 500.000 mensen de beurs.

De beurs toont het beste uit de wereld van kunst, interieur, design, gastronomie, juwelen, horloges, reizen, boten en auto’s. Ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum dient het Elicium Centre van de RAI als nieuwe entree van de beurs, waar een groots opgezette expositieruimte wordt ingericht, onder de naam THE JOURNEY. Hier wordt de bezoeker meegenomen op een ervaringsreis langs alle hoogtepunten, anekdotes en meest spraakmakende primeurs van 15 jaar Masters of LXRY.

“In 2002 opende de allereerste editie van Masters of LXRY haar deuren, toen nog onder de naam Miljonair Fair in de Passenger Terminal Amsterdam”, aldus organisator Yves Gijrath van LXRY Media Group. “In de jaren die volgden is het concept uitgegroeid tot de grootste luxebeurs van Europa. Tijdens deze speciale editie blikken we dan ook terug op de afgelopen vijftien jaar. Ik ben enorm trots dat wij met ons team dit prachtige jubileum mogen vieren.”

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*