Wintermarkt in Blijburg

Unnamed 1Komende weekend (26/27 nov) organiseert Blijburg een wintermarkt. Alle unieke kerst- en sinterklaas-cadeaus onder een dak. Van Peruaanse sloffen tot Zweedse wollen truien, tot retro meubels tot jonge ontwerpers. Originaliteit is het credo.

Ongeveer 25 verschillende ‘hand-picked’ ontwerpers en verzamelaars zullen het paviljoen van beneden tot boven omtoveren tot een winterssprookje. Denk aan originele cowboy boots, handgemaakte sieraden, kleine one-of-kind altaartjes, vintage jurken, Arabische parfums, feestelijke hoedjes, natuur gekleurde sjalen, handgeweven kussens, authentieke theaterkostuums, Indiaanse handtassen en nog veel en veel meer.

Naast een shop-wahalla is er, zoals we gewend zijn van Blijburg, een solide programmering. Wat dacht je van een All-you-need-is-love caravan waar je met je shoppartner een mooi filmpje kan opnemen? Of een kapper waar je ook ‘vieze woorden’ kan borduren. Gedurende de dag is er een dj met enkel dikke vinyl platen. Op zaterdag speelt er aan het einde van de dag een 8-koppige gyspyband, Octo Gadje. En op zondag treedt een voltallige kleurrijke Afrikaanse band aan. Ook aan de kinderen is gedacht, zodat er in alle rust geshopt kan worden.

Last but not least: op beide dagen steken ze bij Blijburg de winter BBQ vanaf 16u aan. Dus ga je verwarmen bij de vuurkorven, met glühwein, kastanjes en (vega) spiesjes van de grill.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach