Nationale Dag van de Schoonheid met mobiele pop-up salon op Utrecht CS

Railway station utrecht centraalNederland verdient het om te stralen! Vanuit die gedachte viert ANBOS op 24 november de Nationale Dag van de Schoonheid. De branchevereniging van gediplomeerde schoonheidsspecialisten pakt deze dag groots uit met een pop-up salon op Utrecht CS waar voorbijgangers kunnen genieten van een schoonheidsbehandeling en zo stralend de dag kunnen starten. Daarnaast openen ruim 500 schoonheidsspecialisten in het hele land de deuren van hun salon met een speciale aanbieding: een behandeling voor twee personen voor de prijs van één. Met de Nationale Dag van de Schoonheid vraagt ANBOS aandacht voor het werk van gediplomeerde schoonheidsspecialisten en het belang van een geregeld bezoek aan de salon.

Tijd om te stralen campagne
De Nationale Dag van de Schoonheid vormt de afsluiting van een 7-weekse campagne die ANBOS heeft gevoerd om Nederland te laten stralen. Consumenten konden online een persoonlijke kaart met een warme boodschap versturen aan iemand die zij graag eens flink in het zonnetje wilden zetten. Daarnaast maakten zowel verzender als ontvanger automatisch kans op een gratis beautybehandeling voor twee personen. Deze werd tijdens de campagne iedere week weggegeven en kan worden verzilverd op de feestelijke Nationale Dag van de Schoonheid.

Het beste advies
Tom Sebastian, entrepreneur en ambassadeur van ANBOS moedigt de Nationale Dag van de Schoonheid als passende afsluiting van de campagne Tijd om te stralen aan: “Ik vind het geweldig dat de brancheorganisatie op deze manier aandacht vraagt voor het ambacht schoonheidsverzorging. Ik ben al een aantal jaren betrokken bij ANBOS en onderstreep als ambassadeur graag vandaag het belang van een geregeld bezoek aan de schoonheidsspecialist. Veel mensen zijn onzeker over hun uiterlijk vanwege huidproblemen; deze kan de schoonheidsspecialiste behandelen. Daarnaast is het bezoek echt even een moment van ontspanning voor jezelf. De schoonheidsspecialiste verstaat haar vak en geeft jou het beste huidadvies; ze laat je stralen!”

Over ANBOS
ANBOS is representatief voor de bedrijven in de schoonheidsverzorging en telt 5000 aangesloten schoonheidssalons. Al meer dan 65 jaar behartigt zij, als business partner, de belangen van haar leden op kwaliteit, vakinhoud en ondernemerschap. Of het nu gaat om een gezichts- of lichaamsbehandeling, huidverbetering of gewoon om heerlijk te ontspannen: bij de ANBOS schoonheidsspecialist ben je in vertrouwde handen. Tijd om te stralen! Ga naar een ANBOS schoonheidsspecialist.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach