Nieuwe Lush Den Haag nu de grootste van Nederland

Unnamed 15De Haagse winkel van Lush Fresh Handmade Cosmetics is vrijdagmorgen 25 november, in een nieuw pand geopend. De oude vestiging aan Grote Marktstraat 175 was dinsdag voor het laatst open. Lush Den Haag opent nu een nieuwe, grotere winkel aan Spuistraat 3. Het is de eerste winkel in Nederland met een speciale Party Room voor feestjes, een Hair Lab waar haarbehandelingen worden gegeven en een Skin Care Consultation Bar voor persoonlijk huidadvies. Bovendien wordt het nieuwe filiaal de grootste Lush van Nederland (ruim 250 m²).

Tijdens het ontwerp- en bouwproces is alles in het werk gesteld om zo veel mogelijk materialen te recyclen. Gootstenen en meubels in het nieuwe pand zijn hergebruikt en een deel van de vorige meubels schonken we aan hulporganisatie CARE Nederland.

In 1995, nu 21 jaar geleden, begonnen de Britse oprichters van Lush met het bedenken en maken van handgemaakte, verse cosmetica die niet op dieren is getest. Verpakkingsmateriaal werd zoveel mogelijk weggelaten en er werden nieuwe, innovatieve producten bedacht. Sinds 2001 is Lush in Nederland gevestigd. Lush heeft ook succesvolle winkels in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Maastricht en Haarlem. Wereldwijd heeft Lush 932 winkels in 47 landen.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach