1 op de 3 Nederlandse mannen draagt versleten ondergoed

Uit onderzoek blijkt: 1 op de 3 Nederlandse mannen draagt versleten ondergoed. Mannen kunnen vaak maar moeilijk afscheid nemen van hun vertrouwde ondergoed. Ze dragen boxers en slips het liefst gewoon door, ook al zijn ze versleten.

Zeeman wilde weten of het écht zo slecht gesteld is met het ondergoed van de man. Daarom hebben ze een enquête uitgevoerd. Meer dan 300 samenwonende vrouwen in Nederland vroegen we naar het ondergoed van hun mannen. En wat blijkt? Maar liefst 37% van de mannen loopt regelmatig in een versleten onderbroek. Ook al vallen de gaten erin, ze blijven ermee rondlopen. We vroegen natuurlijk ook waarom en dit is wat mannen volgens deze vrouwen als reden geven:

38% interesseert ondergoed niets
29% vindt dat de oude onderbroek zo lekker zit
33% heeft geen zin om er tijd in te steken
19% merkt niet eens dat hij versleten is
12% is er erg aan gehecht

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg