4 manieren op deze zomer extra bruin te worden

Het liefst willen we allemaal zo bruin mogelijk worden, toch? In de zomer ga je het liefst hele dagen in de zon liggen om een lekker kleurtje te krijgen. Vaak voel je je ook een stuk gezonder als je een mooi bruin kleurtje hebt. Je voelt je waarschijnlijk energieker, mooier en je zit simpelweg beter in je vel. Maar hoe wordt je eigenlijk zo snel mogelijk bruin? Hieronder lees je 5 manieren om extra bruin te worden.

Het liefst willen we allemaal zo bruin mogelijk worden, toch? In de zomer ga je het liefst hele dagen in de zon liggen, zodat je een lekker kleurtje krijgt. Vaak voel je je ook een stuk gezonder als je een mooi bruin kleurtje hebt. Je voelt je energieker, mooier en je zit gewoon lekkerder in je vel. Maar hoe word je zo snel mogelijk bruin? Dit zijn 5 manieren om extra bruin te worden.First things first: Veiligheid is het allerbelangrijkste. Een mooi bruin tintje kan nog zo leuk zijn, maar je wil natuurlijk niet verbranden of onbeschermd de zon in gaan. Zonnen is heel erg leuk, maar doe dit altijd op een veilige manier. Zorg ten eerste altijd voor zonbescherming met de juiste factor en probeer de zon te vermijden tussen 12 en 3. Je kunt ook beter niet te lang achter elkaar in de zon gaan liggen. Kies voor korte periodes! Maar, hoe word je nu extra snel bruin dan? Dit zijn 5 manieren om extra bruin te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *